En varm nyhed!

Det er med stor glæde vi kan oplyse, at der er 81,9% af boligerne i Jystrup By og Egemose, der har svaret “JA” til fjernvarme.

79,7% af de samlede boligkvadratmeter har svaret og der er kommet 63,9% besvarelser på de omdelte spørgeskemaer. Hertil skal lægges forbrugene på Søholmskolen, SFO’en, Børnehuset, Aktivitetshuset, Søholmhus og pedelboligen. Det er kommunens beslutning, om de skal tilsluttes, men det har vi fået en foreløbig tilkendegivelse af at de skal, hvis fjernvarmen bliver etableret.

Tusind tak til alle som har givet sig tid til at svare, særligt de ikke-interesserede!

Landsbyforeningen

Alle besvarelser er naturligvis uforpligtende, så derfor er det heller IKKE besluttet endnu, om der kommer fjernvarme!

Vi informere igen når der er etableret en varme-gruppe og når Ringsted Kommune har oplyst de enkelte beboere i naturgasområdet om kommunen ser muligheder for fjernvarme eller ej. Det skal være oplyst inden årets udgang. Vi forventer at arrangere et nyt borgermøde i indeværende år om emnet.

Med glædelig hilsen
Landsbyforeningen for Jystrup og omegn

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.