Blå Bio

Blå Bio er en lille lokal filmklub i Jystrup

Blå Bio er stiftet 17. november 1986.

Blå Bio viser 10 -11 film i hver sæson, som strækker sig fra september til august det følgende år. Filmene må i henhold til distributørernes retningslinjer kun vises for medlemmer. Du skal derfor være medlem af Blå Bio for at kunne deltage i forevisningerne. Medlemskab kan altid tegnes på enhver filmaften.

Cafearrangementet er en gammel tradition og den annonceres særskilt med selvstændigt program for det samlede arrangement. Programmet vil være en velkomst, er oplæg om filmen fra en relevant person i forhold til temaet, forevisning, fælles hjælp med opdækning af borde og endelig en middag i filmens navn. Særpris.

Det koster 150 kr. pr. sæson plus 30 kr. pr. arrangement for medlemskab. Medlemskabet på de 150 kr. kan indbetales ved indgangen eller til konto 1551-6194737

Blå Bio´s kasserer:
Lars Hansen
Langbrinken 5
4174 Jystrup

Husk at opgive adresse, telefon og e-mail ved indmeldelse.

En filmaften koster 30 kr. i ekstra kontingent, som betales ved indgangen. Der serveres kaffe, te og en kage i forbindelse med forevisningerne.

Blå Bio holder til i Aktivitetshuset ved idrætshuset på Skjoldenæsvej. Alle film vises normalt kl. 19.30, hvis ikke andet er annonceret.

Se mere om de enkelte forestillinger ved at klikke på Arrangementer
Se oplysninger om bestyrelsen vad at klikke på Bestyrelsen
Se foreningens vedtægter ved at klikke på Vedtægter

Og husk: Film skal ses i mørke. Og her er der mulighed for at dele oplevelserne med andre
klubmedlemmer. !!!