Nytårshilsen fra Aktivitetshusets styregruppe.

I det meste af 2022 har det været muligt at benytte Aktivitetshusets toilet, som har været åben hele døgnet. Det er der mange, der her været glade for, både sportsudøvere, hundeluftere, vinterbadere og andre brugere/borgere.

Vi har heldigvis været forskånet for hærværk lige indtil dagene mellem jul og nytår. Den 28/12 om aftenen, så en lokal, en flok unge med rimelig meget gang i ved Aktivitetshuset.  Resultatet af deres aktiviteter var et tilsvinet toilet med jord, tobak, sølvpapir og ubrugte joints, men det mest hjernedøde var dog, at skabslågerne var flået af og blevet brugt som brænde på grillen.

Vores første tanke var at aflåse toilettet, men er det rimeligt, at nogle få unge skal forhindre almindelige lovlydige borgere i at bruge toilettet?

Så styregruppen vælger, at toiletterne fortsat er åbne og appellerer til, at alle der færdes i området er opmærksom på, hvad der foregår ved Aktivitetshuset.

Vi vil også appellere til, at alle er med til at holde området fri for affald, så ser du affald ligge og flyde, så saml det op og smid det i skraldespanden.

Med håbet om et godt, rent og hærværksfrit 2023, ønsker ”Husstyrelsen” alle i Jystrup & omegn et godt nytår!

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.