Økolandsby åbner medio 2024

Fællesskabet i Jystrup bliver et, som centraliserer sig om at opnå en høj grad af fødevare selvforsyning og forsyning af råvarer fra de mange lokale omkringliggende gårde.

Økolandsbyen får adgang til en-to hektar landbrugsjord, som vil have til formål at forsyne bofællerne med biodynamisk frugt, grønt og kød. Der vil i økolandsbyen være økologisk fællesspisning mandag til torsdag, hver uge med mulighed for at arrangere mere spontan fællesspisning i weekenden som det passer. Udover fællesskabet om dyrkning og madlavning er det kun fantasien der sætter grænsen for, hvad man sammen kan dyrke af fællesskabsinteresser.

Læs meget mere om projektet her: Jystrup Økolandsby – Indflytning 1. august 2024 (eco-village.dk)

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.