Kæmpe festival på vej i Jystrup


Live musik! Lækker grillmad! Ballonkongen tryller for børn! 
Veteranbus fra Sporvejsmuseet kører mellem 2 festivalpladser i byen! 
Det er gratis! Alle er velkomne!


Lørdag d. 4. september kl. 13.00 præsenterer Landsbyforeningen, Idrætsforeningen, Daglibrugsen og Jystrup Vinklub stor Efter-Corona-Genåbningsfestival!

Corona har været hård at komme igennem, med isolation, nedlukninger og bekymringer. Nu genstarter vi byens sociale liv. Vi vil hilse på hinanden og nyde god musik, mad og herlige aktiviteter.


Der vil være to festivalpladser med forskellige aktiviteter. En veteranbus fra Sporvejsmuseet vil kører mellem de to pladser, så det er muligt at opleve det hele.

Præstegården: Ved Jystrup Præstegård og i Stalden er der musik, telte, dejlig mad og drikke og stande, hvor byens foreninger viser, hvad de kan og vil.
Adressen er Jystrup Bygade 14.

Idrætspladsen: Her er der masser af sjove udfordringer med fysisk aktivitet.
Adressen er Skjoldenæsvej 65.

Den nye Padeltennisbane ved idrætspladsen indvies!
Borgmesteren kommer på besøg og indvier banen i spændende opvisningskamp! Jystrup idrætsforening har arbejdet hårdt på at få skaffet den nye bane. Padeltennis er nyt og alle kan være med. Prøv selv!


Er du ny i byen? Så er her en super mulighed for at møde andre borgere og se, hvad byens foreninger kan og vil. Hvis du har lyst, er der også brug for dig!

Detaljeret program er på vej!

På gensyn!
Landsbyforeningen, Idrætsforeningen, Daglibrugsen Jystrup og Jystrup Vinklub

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.