Nye beboere i Søholmhus overfor skolen

Kære Jystruppere 🙂 

Vi er 1.7. blevet beriget med et par nye beboere i Søholmhus overfor skolen. Det er mor Mahsa og datteren på 5 år, som er flygtninge fra Iran via Jylland. Jeg har lovet at give besked videre, da vi forhåbentlig vil se dem i bybilledet, og at de ikke forveksles med corona-smittede.

Mor Mahsa kan kun persisk, datteren kan også lidt dansk! Derfor kan hun ‘tolke’ for mor, hvis det er almindelig snak, ikke problemsnak.

Derfor hvis man har lyst at vise næstekærlighed overfor et par nye usikre beboer, er her chancen. Vi skal ikke bestemme fremgangsmåden, der findes mange muligheder. En af dem er at kontakte medarbejder Ahmad Taffal på ahta@ringsted.dk, hvis man er usikker. Hvis der er behov for tolk, kan han også hjælpe med kolleger. En anden måde er en simpel tur på indkøb i Brugsen, eller en skål jordbær på trappen.Hvis man kan lidt persisk, er chancen for at få det opfrisket, eller måske lære lidt, og samtidig lære fra sig. 🙂

Vi ved ikke meget mere, men håber det bedste for mor og datter i Jystrup!

Kærlig hilsen
Lars fra Landsbyforeningen

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.