Borgmesterkontor igen i Mejeriet

Kontoret er åbent onsdag den 11. november kl. 14.30 til 17.00.

Det er i Mejeriet, som er det gule hus overfor Brugsen. Der er indgang til borgmesterkontoret fra Brugsens parkeringsplads. Der er et skilt på døren, hvor der står “Borgmesterkontor” på. Adressen er Skjoldenæsvej 1. 

Tanken med kontoret er at styrke nærdemokratiet. Håbet er, at mange kommer forbi og taler med Henrik om både små og store problemstillinger her i Jystrup. Som han siger, så bestemmer han langtfra alt, og han kan ikke svare på alle spørgsmål, men han vil meget gerne høre, hvad vi har på hjerte om både Jystrup og om Ringsted kommune som helhed. Man skal ikke bestille tid, men bare komme og banke på døren.

Vi har masser af kaffe på kanderne og sørger for god udluftning og afspritning efter hvert besøg. 

Vel mødt til alle 🙂 

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.