Ringsted Kommune stiller isolationsfaciliteter til rådighed for Faxe Kommune

Lige nu er der et lokalt smitteudbrud hos en gruppe borgere i Faxe Kommune, og derfor stiller Ringsted Kommune ledige isolationsfaciliteter i Jystrup til rådighed for nabokommunen.

Isolationsfaciliteterne ligger i den gamle villa på Skjoldenæsvej 67. Der er eget værelse med fælles bad- og toiletfaciliteter, køkken og adgang til en afgrænset have. Der er pt. ikke taget stilling til, om der reelt bliver et behov for at borgere fra Faxe Kommune, skal bo der kortvarigt. Men bygningen stilles til rådighed for Faxe Kommune fra fredag den 16. oktober, så der kan være aktivitet omkring bygningen. Det betyder ikke nødvendigvis, at isolationsfaciliteterne er taget i brug af borgere.

Hele pressemeddelelsen kan downloades herunder.

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.