Borgmesteren på varmt besøg i Jystrup

Et godt initiativ kræver opbakning! Borgmesteren blev inviteret til at flytte kontor til Mejeriet i Jystrup hver 3. måned, og den greb han i dag. Hedt blev det pga. indendørs kontor i solsiden.
Jeg greb også chancen for at fortælle ham, hvad Landsbyforeningen for Jystrup og Valsølille er opmærksomme på i denne tid og hvad vi kunne ønske i nærmeste fremtid. Det vil jeg give et indblik i her:

Vi talte om bekymringen for de isolerede smittede, og risikoen for at de ikke helt har forstået situationen. Som det kan følges i pressen, diskuteres metoder på Borgen for at fastholde de isolerede, hvor de er indlogeret. Kommunen har ikke mulighed for at fastholde de logerende, eneste mulighed for øjeblikket er politiets dialog med dem.

Vi talte om beboernes bekymring for pladsmangel i børnehuset, og udfordringen med en større tilvækst af nye beboere i Vårmarken. En ny institution i den ende af Jystrup kan være en mulighed.
Opfordring til inddragelse om cykelstier fra Jystrup til Vigersted, ændring af Slettebjergvej/Egemose-krydset til et mindre farligt kryds, og evt. udbygning af skolen med deling af pladsen med fritidsaktiviteter i et evt. multihus. Mange gode borgere har allerede lagt mange kræfter i forslag, og er klar til yderligere inddragelse.
Det er sjældent man kan snakke med borgmesteren i 45 minutter, men det var en meget positiv oplevelse, som gerne må gentage sig! Tak til de lokale frugtavlere og Brugsen for forfriskninger. Tak til de kreative kunstnere for et flot kontor, og en stor tak for besøget til borgmester Henrik Hvidesten!

Lars Rasmussen
Formand, Landsbyforeningen

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.