Nyt Borgmesterkontor i Jystrup

Torsdag den 13. august kl. 16.30 til 18.00 er borgmesterkontoret åbent for første gang. Kontoret vil fremover være åbent, hver tredje måned, i et tilsvarende tidsrum.

Kontoret forefindes i Mejeriet – det store, gule hus overfor Brugsen. Der er indgang fra Brugsens parkeringsplads hvor der også vil være et skilt på døren. Adressen er Skjoldenæsvej 1.

Ønsket med borgmesterkontoret er at styrke nærdemokratiet og den gode, gammeldags samtale. Konceptet er enkelt: Henrik Hvidestens dør er åben. Som han siger, så bestemmer han langtfra alt, og han kan ikke svare på alle spørgsmål, men han vil meget gerne høre, hvad vi har på hjerte om kommunen og om aktuelle problemstillinger i Jystrup & omegn – det være sig stort og småt.

Brugsen sponsorerer håndsprit og frugt. Der brygges en masse kaffe og der sørges for god udluftning.

Det er brugerne af Mejeriets der står bag initiativet. Mejeriet er et arbejds- og kontorfællesskab, og vi er alt fra kunsthåndværkere til konsulenter og en enkelt aktuar i huset. Vi er stadig ved at bygge stedet op, så vi håber, I vil bære over med fx en lidt rodet have.

Gode hilsner fra alle os i Mejeriet.

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.