Kommunal COrona ISOLATION i jystrup

Ringsted Kommune er pålagt at stille isolations-faciliteter til rådighed for personer, der er smittet med coronavirus, og som vurderes til ikke at kunne isolere sig i eget hjem. Kommunen har derfor etableret isolations-faciliteter til borgere smittet med coronavirus på Skjoldenæsvej 67 i Jystrup – en gammel villa, som er ejet af Ringsted Kommune, og som tidligere har været anvendt som flygtningebolig.

I vedlagte brev informere borgmester Henrik Hvidesten om formålet med selv-isolation uden for hjemmet, samt forholdene omkring de nye isolations-faciliteter i øvrigt.

Det understreges, at smittedes ophold i isolations-faciliteten ikke udgør nogen risiko for smittespredning i lokalsamfundet. Der er tale om isolations-faciliteter til beboerne på isolations-faciliteten, og det betyder, at personerne på isolations-faciliteten under hele opholdet skal være isoleret fra ikke-smittede.

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.