Artikel: Landsbyforeningens nye formand

Jeg håber at jordbær-Jørgen og Per Kusk (Per Krudt [Red.]) tilgiver mig, at I blev nævnt i artiklen. Når man ikke har haft børn på skolen, eller er vokset op i Jystrup, er ens netværk begrænset til de aktiviteter, man deltager i. Dog har jeg i bestyrelsen og gennem venner mulighed for at vide, hvor jeg skal henvende mig for mere viden.

Vores aktivitet i bestyrelsen er selvfølgelig på lavt blus lige nu, men vi vender tilbage, når der er nyt om vores fælles Jystrup. Vh. Lars

I nedennævnte artikel er der lidt småfejl, som f.eks. stedangivelse og at vi mødtes 15 personer (uha) kun bestyrelsen – der tæller 9 medlemmer.

sn.dk/Ringsted/Ny-formand-har-14-aars-lokalerfaring/artikel/926167

En kommentar

  1. Jeg er rigtig glad for den udvikling Landsbyforeningen har været igennem de sidste par år. Det er særligt godt at se, at der nu er mere alsidighed – både hvad angår alder, køn og kompetencer. Det er ærgerligt, at foreningen må holde møder som frihedskæmpere i mørket og, at vi får udsat borgermødet vedr. Vårmarken, men det er vilkårene – det bliver lysere tider – god arbejdslyst i foreningen!
    Venlig hilsen Torben Justesen

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.