stalden jystrup

Stalden fyldt med optimisme og aktivitet for Jystrup

Vi indledte med at synge Ingemanns “I sne står urt og busk i skjul” – dejligt bekræftende, når så mange synger med!

Vi fik en god præsentation af projekt Vårmarken, som kan få stor betydning, hvis det gennemføres. Jystrup er med et indbyggertal på ca. 700 indbyggere lige netop for lille til at bære institutioner, forretninger og idrætsfaciliteter i en stabil ramme – derfor er et projekt som Vårmarken så interessant for området.

Det blev aftalt på mødet, at der kan arbejdes videre i Aktivitetshuset på onsdag den 22. januar fra kl. 19-21 – vi kan arbejde i grupper efter interesse. Landsbyforeningen sætter gang i kaffemaskinen – velkommen!

Vi medsender referat og slutter med Ingemann – giv tid! og hvad du drømte skønt, du skal i sandhed skue…..

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.