Lokalplan Vårmarken

Vi har netop modtaget lokalplanen for Vårmarken, der er det område, der ligger mellem Slettebjergvej og Egemosevej.

Området tænkes bebygget, og der er høringsfrist den 28. januar. Vi opfordrer alle Jystrup-borgere til at deltage i debatten. De der bor direkte op til arealerne har måske størst interesse, men det vil påvirke hele byen, at der nu åbnes mulighed for at bygge 150 boliger i vores område.

Bemærk at der lægges vægt på, at det skal være lavt byggeri med fokus på fællesskab og bæredygtighed.

Spændende projekt – sæt dit præg på det! Send et høringssvar til teknikogmiljo@ringsted.dk senest tirsdag den 28. januar. Du kan også maile forslag og kommentarer til Landsbyforeningen, så vil vi forsøge at samle de modtagne forslag/kommentarer og sende dem ind samlet.

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.