Vil du gerne gøre en grøn forskel i din hverdag?

Landsbyforeningen i Jystrup åbner havelågen for, hvordan vi kan fremme biodiversiteten i vores haver. Glæd dig til en dag sammen, hvor vi møder tre kompetente eksperter, som giver grønt lys for miljøvenligt havebrug med best practice og easy practice. Vi ser eksempler på pileflet kompostbunke, hører om bivenlige haver og meget mere. Vi evaluerer og taler om, hvordan vi i Jystrup kan passe godt på vores miljø og natur i fremtiden. Arrangementet afholdes i Stalden den 21.9.            kl. 10.00 og varer ca. 3 timer. Program følger her på www.jystrup.dk . Arrangementet er gratis, og der indgår lidt forplejning.

Tilmelding skal ske inden den 11.9. på e mail: post@jystrup.dk eller ring på:

Tlf: 41196545 (Stef K. Mogensen) eller 26771105 (Torben Justesen).

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.