Aktiviteter på Mejeriet

Et kik ind på Mejeriet i dag afslører stor aktivitet.

Martina Ingebrigtsen er i fuld gang med at male de mørke vægge, så der kan blive lyst og venligt (her var tidligere scene).

Martina er initiativtager til projekt Det kreative fælledsskab, som skal være centrum for en række kreative kunsthåndværk. Ideen er at samle de rigtige mennesker med sans for kunstnerisk kvalitet og hænderne skruet rigtigt på.

Selv er Martina skrædder og forestiller sig, at ord som genanvendelse, håndværk, fællesskab og sparring med andre, der kan tilføre stedet det rigtige indhold skal være det grundlag, der skal bære Det kreative fælledsskab. Det er ikke en stavefejl, når der står fælledsskab – ordet rækker tilbage i historien, hvor andelstanken og husmandsfællesskaber blev etableret – heraf navnet “fælled”, hvor husmændenes kreaturer græssede. Var Mejeriet ikke et andelsmejeri?

Martina søger derfor 4-5 partnere til at gå med i projektet – personer med erfaring indenfor et kunsthåndværk – det kunne være garnfarvning, vævning, glas, billedkunst eller?

På første sal og i den del, der vender ud mod Brugsen, er der kontorfællesskab, og her er også ledige lejemål, som ejeren står for.

Et spændende kik – vi følger op!

Indsæt din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.