Jystrup Idrætsforening

JIF, Jystrup Idrætsforening

Jystrup IF er en flerestrenget idrætsforening, der tilbyder både fodbold, løb, tennis og flere former for gymnastik.  Vi holder til ved aktivitetshuset på Skjoldenæsvej, hvor vi har vores tennisbaner og fodboldbaner. 

Gymnastikken foregår i skolens gymnastiksal på den modsatte side af vejen, og det er også her ved skolens parkeringsplads, at løbeholdet mødes hver tirsdag for at løbe eller gå i den skønne natur i området. Det er Jystrup IFs mål, at tilbyde motion i nærområdet til alle borgere i Jystrup for både store og små. Vi er 100% afhængige af frivillige kræfter, og vi tilbyder derfor kun træning der, hvor der kan findes frivillige kræfter. Og dem er der altid plads til flere af 🙂 Læs mere om os på vores hjemmeside www.jystrupif.dk og kontakt gerne en af formændene eller team-lederne, hvis du vil vide mere enten om træning eller, hvis du har lyst til at starte noget nyt op. Det skal være sjovt at dyrke motion 🙂 Jystrup IF -midt i det grønne!

Du kan altid kontakte den fungerende ledelse ved at skrive til info@jystrupif.dk. Du kan altid se hvem der sidder i ledelsen ved at besøge www.jystrupif.dk og kigge under Kontakt.

Jystrup Tennisbaner